HOME - Tilbage til START - Tryk her!

Home    weblog    IT & Web - tools, tips & tricks   

Farveblander
    ... og farve-tema-udviklingsredskab


Dette farve-kombinations-redskab eller farveblander er stillet til rådighed af SitePro Central. Du kan anvende det med stor fordel når du opbygge farve-temaer, sammensætter templates og indarbejder alle typer af farvekomponenter på dine websider. Det er en rigtig god ide at læse den korte men indgående VEJLEDNING under ? (= HJÆLP, og den findes yderst til højre), hvor der er en kort introduktion til "maskinens" muligheder, som godt kan virke lidt overvældende. Denne "farve-maskine" indeholder i virkeligheden nærmest uanede muligheder rent farvemæssigt, uanset om du ønsker at opbygge dine farvetemaer monokromatisk, analogt, komplimentært, split-komplimentært, triadisk eller baseret på dobbelt-kontraster.

Bemærk: Hav lidt tålmodighed. Det kan tage lidt tid - formentlig kun få sekunder - før Farve-tema-blanderen er klar til brug, så start med at ha' lidt tålmodighed!


Place this HTML Color Code tool on your website free. | Professional Turnkey Websites

Der findes flere teorier om farver. Denne farve-tema-maskine er baseret på Johannes Ittens klassiske farve-teorier, som formentlig er den mest omfattende. Læs mere om Ittens farveteori og måden at anvende og forstå farver ved at trykke på ?, øverst til højre på "maskinen".

Bemærk, at dette farvesammensætnings-redskab leveres som et feed direkte fra SitePro Central. Såfremt du ser noget kritisabelt på siden, så kontakt straks engelund.dk og redegør for evt. uhensigtsmæssigheder.
   Det er formålet at stille denne service til rådighed som en hjælp for andre hjemmesidesnedkere og website-konstruktører. Jeg har selv megen gavn af den, og jeg håber da også, at du finder "maskinen" anvendelig og brugbar.Creative Commons Attribution 2.5 License!
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons Attrib. 2.5 License
© Mogens Engelund, 1999-2006

...tryk på teksten herunder for at sende e-mail til mig!
Hvis du vil sende mig en e-mail, så tryk her!

Opdateret d. 18.4.2006