HOME - Tilbage til START - Tryk her!

Home    weblog    Familie, slægt og venner   
   

Min mors fødselsdag!

 

   
Fødselsdagsfest

Hvor tit har man ikke i mandekredse hørt tale om kvindekomsammen og kaffeslabberads og sådanne slige betegnelse for disse sammenkomster, som vi mænd er forment adgang til.

Forleden lykkedes det mig - på trods af alle odds - at snige mig ind i en sådan sammenhæng af modne kvinder, der fejrede min mors 84 års fødselsdag.

Jeg er selvfølgelig ude af stand til at referere alle de hemmeligheder, som ser dagens lys under sådanne omstændigheder, men jeg kan da vise nogen af de billeder jeg tog undervejs.
 

 

Forinden havde min mor da i øvrigt også forsøgt at overtale min søster til at deltage, og min søsters forsøg på at løse situationen ved at skyde den over på mig (da hun selv var optaget) fik blot min mor til at afvise blankt "...han er jo en mand!"

Men til sidst gik alvoren i min søsters afvisning op for min mor, og hun måtte så tage til takke med lille jeg, der derefter også blev jagtet rundt i byen efter det bedste morgenbord, der kunne skaffes for penge i en dansk provinsby.

Det lykkedes da også så nogenlunde, og gæsterne forekom da også fuldt tilfredse, da de satte sig til bords og lod sig beværte "...af en mand!".
   

 
Derudover gik festlighederne så sandelig ikke stille af, og måske bør jeg tage lidt af skylden derfor på mig selv.
Jeg havde i dagens anledning kreeret en ethiopisk kaffelikør "Ethiopisk Sweet Buna",
og den fik sandelig ben at gå på. Der var simpelthen enighed om at der sku' en til hvert ben.
 

   
Et par dage senere samledes dele af familien til en lille uformel sammenkomst,
hvor vi nød Jan Petersens udsøgte frokostanretning i hyggelige omgivelser på Elverdamskroen.
Det var simpelthen ren hygge i behagelige omgivelser.

Vi si'r tillykke endnu en gang!
   


Opdateret d. 21.2.2006