HOME - Tilbage til START - Tryk her!

Home    weblog     Artikel-oversigt    NepalOver 25 millioner mennesker bor i dette skønne land, hvor fattigdommen desværre råder, og omkring halvdelen af befolkningen må klare sig for under to dollar om dagen. Men det demokratiske lys skinner for enden af den tunnel af ulighed, undertrykkelse og afmagt, som store dele af befolkningen har været underlagt gennem århundreder! ...læs mere! ...bli' klogere ...det skader ikk'!  

Nepal: 30. april 2006 ... en opsummering!


 

Artikler og kommentarer fra 30. april 2006
- i tilfældig rækkefølge -

Der kommer rigtig mange artikler og kommentarer til situationen i Nepal i øjeblikket, og jeg er godt klar over at der formentlig er en del artikler og links, der ikke er "kommet med".
  Enkelte af nedennævnte artikler er måske forkert placeret. Enkelte links er måske endog misvisende eller "døde", og i nogle tilfælde har der sneget sig forkerte artikler ind under søgningerne.
  Artiklerne er tilvejebragt gennem anvendelse af såvel Google og Yahoo samt andre eksperter kombineret med generel viden om området.
  Har du kommentarer, rettelser eller forslag til udvidelser, så er du yderst velkommen til at sende mig en mail, - se nederst på siden.
 

Hændelsesforløb og kommentarer
- baseret på tilgængelige informationer
- nyeste informationer øverst -
Girija P. Koirala er i dag taget i ed som Premierminister i Nepal ... for 5. gang!
Ceremonien var planlagt til at finde sted i fredags, men sygdom hos Nepals "grand old man", den 84-årige Girija Prasad Koirala gjorde det nødvendigt at udsætte ceremonien til i dag.
   I dag lykkedes det og mens store grupper er forsamlet uden for Parlamentet og på Tundikhel-pladsen for at symbolisere, at politikerne skal fastholde den politiske linie, der blev afstukket under den næsten 3 uger lange generalstrejke.
   Det er ikke en tilbagevende til tidligere politisk dagligdag, - det er derimod det nye demokratis daggry, med alt, hvad dette nu end må indbefatte....fyldes op jævnligt

...kommentarer er velkomne

...send en mail!! se nederst på siden)

 Creative Commons Attribution 2.5 License!
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons Attrib. 2.5 License
© Mogens Engelund, 1999-2006

...tryk på teksten herunder for at sende e-mail til mig!
Hvis du vil sende mig en e-mail, så tryk her!

Opdateret d. 2.5.2006